Bibtip | Kunstroute-Oosterzele


Op zondag 12 en 19 augustus 2018 kan je doorheen Oosterzele wandelen of fietsen en genieten van kunstwerken die op diverse locaties opgesteld worden. De locaties zijn ook met de wagen toegankelijk. Je kan de kunstroute gratis op 1 of 2 dagen bezoeken. De locaties zijn open van 10 uur tot 18 uur.

De kunstwerken zijn van de hand van meerdere hedendaagse kunstenaars. Je kan deze bezichtigen in unieke locaties die op zichzelf al streekpareltjes zijn.

Plan en adressen te verkrijgen in de bib of aan de start in de Vierhoekhoeve (Brielstraat 71).

De deelnemende kunstenaars: Albert Van Gerven, Barbara Reyns, Bert Bossaert, Bram Antheunis, Bram Eliaert, Carine Hantson, Chloé Laire, Dirk Lamote, Emiel De Roover, Geert Van der Linden, Giovanni De Clercq, Guido De Vos, Hannah Van der Haegen, Hilde De Smet, Hilde Goossens, Hilde Van de Walle, Ingrid Cannoot, Jan Clement, Jan De Vis, Jean-Pierre Fack, Jef Wynants, Johan Dubruel, Katia De Roeck, Liliane Minnaert, Luc Deville, Lucas Van Haegenborgh, Marc De Meulenaere, Marc Galle, Peter Bettens, Tess Deleu, Thijs Van der Linden, Wilfried Jacops, Willem Serneels, Willem Vanhuyse en William Sweetlove.

De locaties: De Vierhoekhoeve, De Beweging, Atelier Jef Wynants, Trappen Martens, Kerk en pastorietuin Landskouter, Ijzeren Hekken, bunker Wulgenstraat, bunker Gijzenzelestraat, bunker Kerkstraat, de oude gemeenteschool en de kerk van Gijzenzele.0 reacties:

Een reactie posten