Bibtip | Bordspelavond


Op vrijdag 17 maart 2017 om 19.30 uur nodigt VTBKultuur Land van Rode in samenwerking met de Bibliotheek van Oosterzele jullie uit op een Bordspelavond.

Vergeet titels als Levensweg, Monopoly of Wie is het? even. We richten ons op de meer eigentijdse spellen: Ticket to Ride, Dixit, Codenames, Hawaï, … te veel keuze om op te noemen. Luchtig, tactisch of partyspel, alle zijn ze prikkelend en uitdagend. Bovendien brengt een goed bordspel mensen samen rond de tafel. Wat is er gezelliger?

Ken je niets van deze nieuwere soort spellen, maar ben je geïnteresseerd? Kom toch zeker langs, want er zijn vrijwilligers aanwezig die je de spellen met plezier uitleggen. Je verliest geen tijd met het lezen van de spelregels.

De spelavond richt zich tot volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Allen welkom! Je kan tijdens het spel een streekdrankje tegen een democratische prijs verkrijgen.
Belangrijk: kom zeker goed op tijd, want eenmaal een spel begonnen is, kan je er niet meer aan deelnemen.

Deelnemen is gratis, maar we vragen je toch even in te schrijven via de bib. Zo weten we hoeveel volk we mogen verwachten.

Bibliotheek Oosterzele - Stationsstraat 13 - tel. 09 362 81 17 - bibliotheek@oosterzele.be

0 reacties:

Een reactie posten